Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Σε εκπομπή του Χαρδαβέλα: «Ξεδόντιασαν» τον Παΐσιο!..

Δημοσίευση : 1 Ιουνίου 2008

Τι άλλο λοιπόν θα ακούσουμε γι αυτόν τον καλόγερο; Χτες, στην τηλεόραση, το θέμα του γνωστού για τη θεματολογία του δημοσιογράφου ήταν τα περίεργα (εμφάνιση πνευμάτων, κλπ) που συμβαίνουν στα μοναστήρια.

Την ώρα που άνοιξα την τηλεόραση γινόταν αναφορά στον πεθαμένο εδώ και κάποια χρόνια καλόγερο Παΐσιο του αγίου όρους, τον οποίον (ως γνωστόν) οι γνωστοί άγνωστοι «χριστιανο»φασίστες του Διαδικτύου τον παρουσιάζουν, τον διαφημίζουν, τον προβάλουν, σαν.. UFO.

Την ώρα λοιπόν που άνοιξα την τηλεόραση, μιλούσε ένας από τους καλεσμένους εκεί στο στούντιο, θαυμαστής του καλόγερου αλλά θαυμαστής και του βουδισμού, και έλεγε ότι όταν γνώρισε τον Παΐσιο του έκανε λέει μεγάλη εντύπωση το χαμόγελο του! Τι ωραίο λέει που ήταν, παρά το γεγονός ότι του έλειπαν πολλά δόντια του γέροντα, λέει!

Αυτά βέβαια τα περί βουδισμού του ομιλητή, έκαναν έξαλλο τον επίσης καλεσμένο εκεί π. Στυλιανό Καρπαθίου. «Αυτό βρήκες να πεις;», του έλεγε; Ο άλλος, δικαιολογήθηκε ότι δεν διαφωνούν αφού και οι δυο υποστηρίζουν τον καλόγερο, και επαναλάμβανε αυτά που είπε για το.. «υπέροχο» χαμόγελο από ένα στόμα χωρίς δόντια! «Να σας πω και κάτι άλλο θαυμαστό», πρόσθεσε, και ανάφερε ότι ο γέροντας είχε λέει και κάτι κορμούς δέντρων που τους χρησιμοποιούσε για καθίσματα των επισκεπτών του. Αυτά έλεγε, και τον έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον π. Στυλιανό Καρπαθίου.

Αλλά ο π. Στυλιανός Καρπαθίου δεν έπρεπε να αντιδρά έτσι για τις αφέλειες του συνομιλητή του, εκεί στην εκπομπή, αλλά θα έπρεπε να αντιδρά έτσι έντονα για τόσα και τόσα παραμύθια που διαδίδονται για τον καλόγερο αυτό.

Ακόμα και ο κ. Χαρδαβέλας, παρεμβαίνοντας στην συζήτηση των δυο αυτών (του παπά και του «βουδιστή») ανέφερε ότι έχει ακούσει από ανθρώπους που γνώρισαν τον Παΐσιο ότι ήταν χαρισματικός άνθρωπος, και ότι όταν σε βλέπε μπορούσε, λέει, να σου πει όλη σου τη ζωή!!!

Αυτό ήταν λοιπόν το κλίμα χτες στην εκπομπή, που δεν ήταν καθόλου βαρετή, παρά το «βαρύ» θέμα που συζητούσαν (καλόγερος χωρίς δόντια, κλπ) διότι είχε στο κέντρο εκεί στο στούντιο μια όμορφη νέα κοπέλα (δημοσιογράφο) με μίνι, καθισμένη σταυροπόδι σε ένα ψηλό σκαμνί..

Αχ, «πάτερ» Στυλιανέ, πού έπεσες! Πού έπεσες, για να υποστηρίξεις τις τάχα χριστιανικές απόψεις!!!..

Έκτος, και αν σε έχει διώξει και εσένα η γυναίκα σου, οπότε: «φάτε μάτια ψάρια», που λένε!..

http://www.tensionnot.com/pics/albums/Automobile/Cars_With_Teeth/Pics_Cars_With_Teeth_1.jpg

Σε εκπομπή του Χαρδαβέλα: «Ξεδόντιασαν» τον Παΐσιο!..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός δεν προσεγγίζεται από τους σκεπτόμενους αλλά από τους προσευχόμενους.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ωραίο αυτό! Δικό σας είναι; Πώς το σκεφτήκατε; Κατόπιν… προσευχής; :-)

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ανώνυμος είπε...

http://xairete.blogspot.com/2010/01/blog-post_27.html